Buitenschoolse opvang bij BSO de Baskio

BSO de Baskio biedt verantwoorde opvang voor kinderen in de leeftijd 4 tot 13 jaar.
De kinderen worden van en naar school gebracht, door een pedagogisch medewerker van BSO de Baskio.
Wij bieden kinderen een gezellige en huiselijke opvang, waarin leuke en leeftijdsgerichte activiteiten met de kinderen ondernomen worden, zoals sport, dans en creatieve activiteiten.

Op alle locaties wordt gewerkt volgens het Pedagogisch werkplan, dit werkplan voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.
Het pedagogisch beleid is na te lezen op www.kinderopvangoosterhout.nl bij het item Doelstelling en Kwaliteit.
Per locatie is een specifiek werkplan opgenomen.
De BSO beschikt, afhankelijk van de groepsgrootte, over meerdere leeftijdsgroepen en bestaat uit de voorschoolse opvang (VSO), de naschoolse opvang (NSO na schooltijd) en de vakantieopvang (VAK).

Vakantie opvang
Met ingang van 1 januari 2012 geldt een nieuwe regeling voor de afname van vakantie opvang. De dagen vakantieopvang kunnen naar eigen keuze worden ingezet gedurende de schoolvakanties en overige schoolvrije dagen.

Bereikbaarheid
De Stichting Kinderopvang Oosterhout is te bereiken op het nummer: 0162-450322 en via www.kinderopvangoosterhout.nl.
U kunt hier vrijblijvend een informatiepakket aanvragen.
Komt u gerust eens langs bij BSO de Baskio, Slotjesveld 9b, u bent van harte welkom.

Contact gegevens: Stichting Kinderopvang Oosterhout
BSO de Baskio, Locatiehoofd; Wendy Broens
Slotjesveld 9b  Tel.: 0162 -431669

Schoolnieuws

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Uit het fotoboek

DSC_0451 HPIM3027