Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is een dynamisch, groeiend installatiebedrijf waarin veel gebeurt. Op 9 april zetten wij onze deuren open voor publiek.

Wij nodigen relaties van scholen, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden deze dag uit om eens een kijkje te komen nemen achter de schermen van ons bedrijf.
Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en ook aan de kinderen is gedacht.
Klik 
hier 
voor de flyer


Naschoolse activiteiten

In het schooljaar 2016-2017 bieden Oosterhout in Beweging en de gemeente Oosterhout alle basisschoolleerlingen al voor het 12e jaar de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met sport & cultuur binnen de gemeente door middel van naschoolse activiteiten. Vanaf deze week gaat Oosterhout in Beweging werken met de gebruiksvriendelijke inschrijfwebsite Sjors Sportief/Creatief (www.sjorssportief.nl ) en zal de sportcoach van OiB de klassen in gaan om dit te promoten. Dat betekent dat de website Na-school.nl niet meer voor inschrijven gebruikt kan worden. Oosterhout in Beweging en haar partners hebben ook dit jaar weer gezorgd voor een aantrekkelijk sport- en cultuuraanbod voor alle leerlingen. Het aanbod wordt dit schooljaar gebundeld in één aantrekkelijke gids voor ouders en kinderen. Dit (bewaar)boekje krijgt uw zoon/dochter deze week mee. Inschrijven voor activiteiten kan vanaf 31 oktober 15:00 uur via www.sjorssportief.nl/inschrijven , dus blader het boekje met uw kind door en schrijf  snel in! 
 

Schoolnieuws

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Uit het fotoboek

DSC_0732 Carnaval 2015 023
HPIM3027 Carnaval 2015 002
SAM_2262 DSC_1377