​Overblijven

Bij de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de Biëncorf

Sinds enkele jaren zijn basisscholen door de overheid verplicht gesteld om tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 13 jaar te organiseren. Een aantal scholen in Oosterhout heeft gekozen voor een samenwerking met SKO, om samen met vertrouwde vrijwilligers en pedagogisch medewerkers te komen tot verantwoord overblijven.

Tussenschoolse opvang kan op vaste dagen of flexibel worden ingehuurd. Voor 2014 geldt het tarief van €3,30 per overblijfbeurt.

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van het overblijfsysteem en om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen, is deze informatie voor u opgesteld.

Hoe werkt het overblijfsysteem:

·     U krijgt een envelop met formulieren die u in moet vullen. De formulieren voor SKO geeft u af bij juffrouw Astrid. Zij zorgt dat deze formulieren bij de SKO terechtkomen.

·    Het aanvraagformulier (iDEALnet) is voor u bedoeld als een nieuw kind (of bestaand kind) gebruik wil maken van de TSO diensten en gaat over het regelen van de betaling. U  stuurt dit formulier naar Murlen. Van Murlen ontvangt u een mail met een inlogbrief (of de brief wordt naar uw huisadres verstuurd). Daarna kunt u zelf inloggen op uw eigen ouderpagina en aanmeldingen voor de TSO in orde maken

·    Mocht u zomaar plotseling uw kind aan willen melden dan kunt u altijd met Murlen dienstverlening contact opnemen. Het liefst voor 10.00 uur ’s morgens.

·    Er wordt een digitale overblijfkaart per kind aangemaakt. De kaart geeft u een overzicht op welke dagen uw kind(eren) is/ zijn overgebleven, wanneer u saldo heeft ingekocht en welk(e) kind(eren) uit het gezin gebruik maakt/ maken van het overblijven.

·    U kunt saldo inkopen voor het overblijven van uw kind(eren) door een aantal overblijfbeurten in te kopen (is altijd een veelvoud van het tarief).

Het bedrag kunt u overmaken op een speciaal daarvoor geopende bankrekening. Het rekeningnummer wordt zichtbaar als u een bijdrage heeft klaargezet op uw ouderpagina.

Als u een bijdrage klaar zet in het systeem op uw ouderpagina dan ziet u aan het einde het rekeningnummer en de betaalreferentie. Deze betaalreferentie is belangrijk want dat is eigenlijk een persoonlijke code. Per betaling zal deze referentie anders zijn!

Vermeldt bij de storting alstublieft deze persoonlijke betaalreferentie. 

Heeft u vaste overblijfdagen ingevuld op de ouderpagina maar uw kind blijft op een van deze dagen
niet over, dan wordt dit niet van uw tegoed afgeschreven mits u dit vooraf zelf heeft afgemeld op uw ouderpagina voor 10.00 uur! 

Weet u nog niet exact wanneer er overgebleven wordt of zal dit incidenteel zijn, dan kunt u dit per dag op de ouderpagina aangeven.

Voor al uw vragen staat het team van Murlen dienstverlening voor u klaar. Maak daar gebruik van, ze zijn echt geweldig in de ondersteuning. Geen vraag is hen te veel.

Murlen dienstverlening. U kunt contact opnemen via: 
telefoonnummer
085 2734910 of per e-mail naar murlen@murlendienstverlening.com
Dagelijks bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur, 7 dagen per week.

Als u op de onderstaande links klikt, komt u bij de formulieren voor de overblijf.
U kunt deze uitprinten en invullen.
Aanvraagformulier inlogcode iDEALnet SKO
Registratieformulier overblijven

Schoolnieuws

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Uit het fotoboek

jan febr 2015 049 2015-02-06_17a
2015-02-06_05a DSC_0091
HPIM2613 HPIM2347